Sulje tulostustila

Yritysoikeus

 Seppo Villa,  Juha Raitio,  Johan Bärlund,  Petri Kuoppamäki,  Mårten Knuts,  Thomas Wilhelmsson,  Jukka Mähönen,  Seppo Kymäläinen,  Taina Pihlajarinne,  Timo Kaisanlahti,  Manne Airaksinen,  Jyrki Jauhiainen,  Klaus Viitanen,  Kirsti Rissanen

päivitetty 9.1.2018

Fokus Yritysoikeus on arvostettujen asiantuntijoiden kirjoittama kattava esitys yritystoiminnalle keskeisestä lainsäädännöstä. Teoksessa käsitellään laajasti yhtiömuotoja, kirjanpitoa ja tilintarkastusta, arvopaperimarkkinoita, immateriaalioikeuksia, kuluttajansuojaa, kilpailunrajoituksia ja julkisia hankintoja koskevaa lainsäädäntöä. Aiheita käydään läpi yritysten käytännön tarpeita silmällä pitäen siten, että lakien keskeiset määräykset, käytäntö ja ongelmakohtia selventävät oikeustapaukset muodostavat selkeän kokonaisuuden.  

Teos on hyödyllinen lakimiehille ja  asianajajille, jotka tarvitsevat työssään perustietoa yritysoikeuden kentästä. Selkeytensä vuoksi se on myös erinomainen oppikirja.

Teoksessa viime aikoina päivitettyä: huomioitu uusi tilinpäätösdirektiivi, hyvitys yksityisestä kopioinnista, tekijänoikeusdirektiivit ja verkkotunnuksia koskevat säännökset.

Fokuksessa:Juridiikkafokus

TilaaKokeile veloituksetta
Mikä on Fokus? Fokus on kattava valikoima digitaalisia teoksia juridiikan, talouden ja verotuksen aihealueilta. Fokus-teoksia päivitetään lainsäädännön muutosten mukaisesti – voit siis luottaa siihen, että saat aina tuoreimman tiedon. Teosten sisällöstä ja ajantasaisuudesta vastaavat omien aihealueidensa johtavat asiantuntijat. Fokus-teokset ovat käytettävissäsi aina, kun sinulla on verkkoyhteys, millä tahansa päätelaitteella. Fokuksen käytöstä maksat vuosilisenssin. Hintaan vaikuttavat tilattujen teosten ja palvelun käyttäjien määrä.
Katso myös
Fokus
Talousfokus, Verotusfokus
Arvonlisäverotus
Auvo Nieminen, Raimo Anttila, Leena Äärilä, Mika Jokinen
165,00 €
Juridiikkafokus