Sulje tulostustila
Kirjaudu

Varallisuusoikeus

 Ari Saarnilehto,  Mika Hemmo,  Eva Tammi-Salminen,  Juha Tolonen,  Juha Karhu,  Leena Kartio,  Jarmo Tuomisto,  Mika Viljanen,  Tuomas Lehtinen,  Tom Edelman,  Vesa Annola

päivitetty 17.1.2019

Fokus Varallisuusoikeus on kattava yleisteos velvoite- ja esineoikeudesta. Varallisuusoikeus on teoksessa jaettu velvoiteoikeuteen, esineoikeuteen ja eri sopimustyyppeihin.    

Velvoiteoikeudessa selvitetään velvoitetta koskevat yleiset säännöt, sopimusoikeus, vahingonkorvausoikeus ja perusteettoman edun palautus. Esineoikeuden keskeisenä sisältönä ovat sivullisen asema ja eri kollisiotilanteet. Lisäksi esitellään merkittävimmät sopimustyypit, mm. irtainta ja kiinteistöä koskevat omistajanvaihdossopimukset, huoneen- ja maanvuokra sekä luottosopimus ja vakuussopimukset, kuten pantti ja takaus. 

Fokus Varallisuusoikeus on erinomainen hakuteos ja käsikirja kaikille varallisuusoikeutta soveltaville. Teksti on nivottu pykäläviittauksin lainsäädäntöön ja lukuisat esimerkit ja oikeustapaukset sitovat teorian käytäntöön. Lisänä ovat runsaat asiasana- ja oikeustapaushakemistot sekä kirjallisuuslähteet.

Fokuksessa:Juridiikkafokus

TilaaKokeile veloituksetta
Mikä on Fokus? Fokus on kattava valikoima digitaalisia teoksia juridiikan, talouden ja verotuksen aihealueilta. Fokus-teoksia päivitetään lainsäädännön muutosten mukaisesti – voit siis luottaa siihen, että saat aina tuoreimman tiedon. Teosten sisällöstä ja ajantasaisuudesta vastaavat omien aihealueidensa johtavat asiantuntijat. Fokus-teokset ovat käytettävissäsi aina, kun sinulla on verkkoyhteys, millä tahansa päätelaitteella. Fokuksen käytöstä maksat vuosilisenssin. Hintaan vaikuttavat tilattujen teosten ja palvelun käyttäjien määrä.
Katso myös
Fokus
Talousfokus, VerotusfokusFokus
Arvonlisäverotus
Auvo Nieminen, Leena Äärilä, Raimo Anttila, Mika Jokinen
180,00 €
JuridiikkafokusFokus
Verkkokirjahylly
Fokus
Fokus
Talousjohtaminen
Jukka Pellinen