Sulje tulostustila
Kirjaudu

Ennakkoperintä

 Mirjami Laitinen,  Tomi Peltomäki

päivitetty 26.2.2020

Fokus Ennakkoperintä käsittelee laajasti palkkahallinnon eri osa-alueita palkan määräytymisen perusteista ennakonpidätyksen toimittamiseen ja maksamiseen sekä suoritusten ilmoittamiseen verohallinnolle.  

Ennakkoperintäsäännökset muuttuvat jatkuvasti verotusta koskevien lainsäädäntömuutosten sekä esim. vuosittaisten budjettilakien myötä. Myös työnantajan työsuhteesta maksamien sosiaaliturvamaksujen suorittamisperusteet ja määrien muutokset heijastuvat ennakkoperintään. Mm. näitä seikkoja käsitellään teoksessa laajasti, ja teosta päivitetään jatkuvasti muutokset huomioiden. Lisäksi on selvitetty mm. arpajaisveroa, rajoitetusti verovelvolliselta perittävää lähdeveroa sekä kansainvälistä palkanmaksua koskevia kysymyksiä.

Digitaalinen Fokus Ennakkoperintä tarjoaa hyvän työvälineen palkka- ja taloushallinnosta vastaaville. Se auttaa ennakoimaan muutokset hyvissä ajoin ennen niiden voimaantuloa.

HM Tomi Peltomäki toimii Verotuksen oikaisulautakunnan (ma) puheenjohtajana.  

Teoksen kirjoittajat seuraavat lisäksi ajankohtaiskatsauksessa lainsäädäntöhankkeiden etenemistä ja auttavat ennakoimaan muutokset hyvissä ajoin ennen niiden voimaantuloa. Tilaamalla teoksen saat käyttöösi myös kyseisen aihealueen ajankohtaiskatsauksen ja uutiset.

Fokuksessa:Talousfokus, Verotusfokus

TilaaKokeile veloituksetta
Mikä on Fokus? Fokus on kattava valikoima digitaalisia teoksia juridiikan, talouden ja verotuksen aihealueilta. Fokus-teoksia päivitetään lainsäädännön muutosten mukaisesti – voit siis luottaa siihen, että saat aina tuoreimman tiedon. Teosten sisällöstä ja ajantasaisuudesta vastaavat omien aihealueidensa johtavat asiantuntijat. Fokus-teokset ovat käytettävissäsi aina, kun sinulla on verkkoyhteys, millä tahansa päätelaitteella. Fokuksen käytöstä maksat vuosilisenssin. Hintaan vaikuttavat tilattujen teosten ja palvelun käyttäjien määrä.
Katso myös
Fokus
Talousfokus, VerotusfokusFokus
Arvonlisäverotus
Auvo Nieminen, Leena Äärilä, Raimo Anttila, Mika Jokinen
180,00 €
JuridiikkafokusFokus
Verkkokirjahylly
Fokus
Fokus
Talousjohtaminen
Jukka Pellinen