Sulje tulostustila
Kirjaudu

Kuntalaki

 Heikki Harjula,  Kari Prättälä

päivitetty 6.11.2019

Fokus Kuntalaki on ainutlaatuinen digitaalinen kuntalain kommentaari, joka päivitetään kahdesti vuodessa ajantasaiseksi. Teos on perusteellinen esitys kuntia koskevan peruslain tulkintaan. Siinä käsitellään kommentaarimuodossa pykälä kerrallaan kuntalain sisältö, oikeuskäytäntö ja yhteydet muuhun lainsäädäntöön. Myös käytännön tulkintaongelmiin esitetään ratkaisuja. Saat lisäksi kokonaiskuvan kunnallisen itsehallinnon ja kunnallishallinnon perusteista ja periaatteista sekä kunnallisoikeudesta ja kuntalaista hallinto-oikeuden erityisenä osana. Kaikki kuntalain merkittävät viimeaikaiset muutokset,  kuten Lex Kittilä, on huomioitu ja käsitelty.

Teos on tuorein lisä Fokus-hakuteosten kokonaisuuteen. Osana Fokusta teos on linkitetty Suomen Laki -hakupalvelun ajantasaiseen lainsäädäntöön ja oikeuskäytäntöön. 

Teoksen kirjoittajat VT Heikki Harjula ja OTL Kari Prättälä ovat olleet mukana sekä vanhan että uuden kuntalain valmistelussa.

Fokuksessa:Juridiikkafokus

TilaaKokeile veloituksetta
Mikä on Fokus? Fokus on kattava valikoima digitaalisia teoksia juridiikan, talouden ja verotuksen aihealueilta. Fokus-teoksia päivitetään lainsäädännön muutosten mukaisesti – voit siis luottaa siihen, että saat aina tuoreimman tiedon. Teosten sisällöstä ja ajantasaisuudesta vastaavat omien aihealueidensa johtavat asiantuntijat. Fokus-teokset ovat käytettävissäsi aina, kun sinulla on verkkoyhteys, millä tahansa päätelaitteella. Fokuksen käytöstä maksat vuosilisenssin. Hintaan vaikuttavat tilattujen teosten ja palvelun käyttäjien määrä.
Katso myös
Fokus
Talousfokus, VerotusfokusFokus
Arvonlisäverotus
Auvo Nieminen, Leena Äärilä, Raimo Anttila, Mika Jokinen
180,00 €
JuridiikkafokusFokus
Verkkokirjahylly
Fokus
Fokus
Talousjohtaminen
Jukka Pellinen