Sulje tulostustila
Kirjaudu

Työoikeus

 Seppo Koskinen,  Martti Kairinen,  Kimmo Nieminen,  Mika Valkonen,  Vesa Ullakonoja

päivitetty 30.1.2020

Fokus Työoikeus on ajantasainen ja käytännönläheinen tietolähde, joka tarjoaa vastauksen miltei kaikkiin oikeudellisesti säänneltyihin työelämän kysymyksiin. Teos kattaa koko työoikeuden kentän aina työsuhteen syntymisestä työoikeudellisiin oikeudenkäynti- ja seuraamusjärjestelmiin.   

Työsuhteen päättämiseen ja työsuhdeturvaan liittyvät asiat on käsitelty kirjassa perusteellisesti. Myös ajankohtaiset kysymykset esimerkiksi epätyypillisistä työsuhteista, tasa-arvosta, tasapuolisesta kohtelusta, syrjinnästä ja yksityisyyden suojasta työelämässä on selvitetty. Fokus Työoikeudessa on jaksot myös työrikoksista ja -rikkomuksista sekä työoikeudellisten oikeusriitojen käsittelyistä tuomioistuimissa aina haastehakemuksesta oikeudenkäyntikuluihin.  

Lähestymistavassa yhdistyvät työoikeuden sisältö ja menettelyt. Esimerkkejä on runsaasti ja viitattu oikeustapausaineisto on poikkeuksellisen laaja.

Fokuksessa:Juridiikkafokus

TilaaKokeile veloituksetta
Mikä on Fokus? Fokus on kattava valikoima digitaalisia teoksia juridiikan, talouden ja verotuksen aihealueilta. Fokus-teoksia päivitetään lainsäädännön muutosten mukaisesti – voit siis luottaa siihen, että saat aina tuoreimman tiedon. Teosten sisällöstä ja ajantasaisuudesta vastaavat omien aihealueidensa johtavat asiantuntijat. Fokus-teokset ovat käytettävissäsi aina, kun sinulla on verkkoyhteys, millä tahansa päätelaitteella. Fokuksen käytöstä maksat vuosilisenssin. Hintaan vaikuttavat tilattujen teosten ja palvelun käyttäjien määrä.
Katso myös
Fokus
Talousfokus, VerotusfokusFokus
Arvonlisäverotus
Auvo Nieminen, Leena Äärilä, Raimo Anttila, Mika Jokinen
180,00 €
JuridiikkafokusFokus
Verkkokirjahylly
Fokus
Fokus
Talousjohtaminen
Jukka Pellinen