Sulje tulostustila
Kirjaudu

Hyvä tilinpäätöskäytäntö

 Jarmo Leppiniemi,  Raili Leppiniemi,  Timo Kaisanlahti

päivitetty 7.1.2013

Fokus Hyvä tilinpäätöskäytäntö käsittelee laajasti suomalaista tilinpäätös- ja vuosikertomuskäytäntöä. Teoksessa on yksittäisiä tilinpäätöseriä koskevien vaatimusten ja viranomaisohjeiden lisäksi esitetty paljon käytännön tilinpäätösratkaisuja. Fokus Hyvä tilinpäätöskäytäntö on apuna hyvän kirjanpitotavan mukaisen tilinpäätöksen tekemisessä ja hyvän tilinpäätöskäytännön noudattamisessa. Lisäksi teos pyrkii auttamaan tilinpäätöksen lukijaa erottamaan hyvät käytännöt huonoista ja siten pääsemään sisälle tilinpäätöksen laatijan ajatusmaailmaan.   

Fokus Hyvä tilinpäätöskäytäntö tarjoaa käytännönläheisen keinon uusien säännösten oppimiseen ja omaksumiseen. Esimerkiksi analyysien pohjaksi ja analysointitapojen rakentamiseksi on tarpeen tietää, mitä kaikkea yritykset ovat velvollisia julkistamaan ja miten ne sen tekevät.

Fokuksessa:Talousfokus

TilaaKokeile veloituksetta
Mikä on Fokus? Fokus on kattava valikoima digitaalisia teoksia juridiikan, talouden ja verotuksen aihealueilta. Fokus-teoksia päivitetään lainsäädännön muutosten mukaisesti – voit siis luottaa siihen, että saat aina tuoreimman tiedon. Teosten sisällöstä ja ajantasaisuudesta vastaavat omien aihealueidensa johtavat asiantuntijat. Fokus-teokset ovat käytettävissäsi aina, kun sinulla on verkkoyhteys, millä tahansa päätelaitteella. Fokuksen käytöstä maksat vuosilisenssin. Hintaan vaikuttavat tilattujen teosten ja palvelun käyttäjien määrä.
Katso myös
Fokus
Talousfokus, VerotusfokusFokus
Arvonlisäverotus
Auvo Nieminen, Leena Äärilä, Raimo Anttila, Mika Jokinen
180,00 €
JuridiikkafokusFokus
Verkkokirjahylly
Fokus
Fokus
Talousjohtaminen
Jukka Pellinen