Sulje tulostustila
Kirjaudu

Arvonlisäverotus

 Auvo Nieminen,  Leena Äärilä,  Raimo Anttila,  Mika Jokinen

päivitetty 23.1.2020

Fokus Arvonlisäverotus tarjoaa ajantasaista, selkeästi jäsenneltyä tietoa arvonlisäverotuksesta. Se on päivittyvä digitaalinen hakuteos, jossa asiantuntijat avaavat arvonlisäverolain sisällön käytännönläheisesti ja jossa seurataan lainsäädännön muutoksia sekä vireillä olevia muutoshankkeita.  

Teoksessa kerrotaan mm.
- mikä on arvonlisäverolain soveltamisala
- mikä toiminta kuuluu verotuksen ulkopuolelle
- ketkä ovat arvonlisäverovelvollisia
- mikä on verollista myyntiä
- miten palveluiden myyntimaa määräytyy eri tilanteissa

Yhteisökaupan, viennin ja tuonnin tilanteita käsitellään laajasti, samoin käytännön verotusmenettelyä sekä varainsiirtoverotusta. Tärkeimmät kiinteistöjen ja arvopaperien luovutukseen liittyvät varainsiirtoverokysymykset esitetään lyhyesti.

Teoksen avulla lukija saa tiedon vahvistetuista laeista, Verohallinnon päätöksistä ja ohjeista sekä KHO:n ja KVL:n ratkaisuista, kommentoituina. Tilaamalla teoksen saat käyttöösi myös kyseisen aihealueen ajankohtaiskatsauksen ja uutiset.

Leena Äärilä toimii hallintoneuvoksena korkeimmassa hallinto-oikeudessa. Mika Jokinen työskentelee johtavana veroasiantuntijana Verohallinnossa.

Fokuksessa:Talousfokus, Verotusfokus

TilaaKokeile veloituksetta
Mikä on Fokus? Fokus on kattava valikoima digitaalisia teoksia juridiikan, talouden ja verotuksen aihealueilta. Fokus-teoksia päivitetään lainsäädännön muutosten mukaisesti – voit siis luottaa siihen, että saat aina tuoreimman tiedon. Teosten sisällöstä ja ajantasaisuudesta vastaavat omien aihealueidensa johtavat asiantuntijat. Fokus-teokset ovat käytettävissäsi aina, kun sinulla on verkkoyhteys, millä tahansa päätelaitteella. Fokuksen käytöstä maksat vuosilisenssin. Hintaan vaikuttavat tilattujen teosten ja palvelun käyttäjien määrä.
Katso myös
Fokus
Talousfokus, VerotusfokusFokus
Arvonlisäverotus
Auvo Nieminen, Leena Äärilä, Raimo Anttila, Mika Jokinen
180,00 €
JuridiikkafokusFokus
Verkkokirjahylly
Fokus
Fokus
Talousjohtaminen
Jukka Pellinen