Sulje tulostustila
Kirjaudu

Käsikirja oikeudellisen tiedon hakijoille

 Susanna Tenhunen,  Inari Kinnunen

päivitetty 12.7.2019

Fokus Käsikirja oikeudellisen tiedon hakijoille johdattaa oikeudellisen tiedon lähteille. Se kertoo selkeästi, mistä lait, hallituksen esitykset, oikeustapaukset ja muut oikeudelliset aineistot löytyvät. Teos esittelee Suomen kansallisen oikeuden, EU-oikeuden ja Euroopan ihmisoikeussopimuksen keskeisimmät informaatiolähteet. Mukana ovat ajankohtaiset verkkopalvelut ja painetut julkaisusarjat.   

Fokus Käsikirja oikeudellisen tiedon hakijoille soveltuu erinomaisesti työvälineeksi kaikille oikeudellisen informaation parissa työskenteleville ja on kätevä apuväline tietokantojen kanssa työskenneltäessä.

Fokuksessa:Juridiikkafokus

TilaaKokeile veloituksetta
Mikä on Fokus? Fokus on kattava valikoima digitaalisia teoksia juridiikan, talouden ja verotuksen aihealueilta. Fokus-teoksia päivitetään lainsäädännön muutosten mukaisesti – voit siis luottaa siihen, että saat aina tuoreimman tiedon. Teosten sisällöstä ja ajantasaisuudesta vastaavat omien aihealueidensa johtavat asiantuntijat. Fokus-teokset ovat käytettävissäsi aina, kun sinulla on verkkoyhteys, millä tahansa päätelaitteella. Fokuksen käytöstä maksat vuosilisenssin. Hintaan vaikuttavat tilattujen teosten ja palvelun käyttäjien määrä.
Katso myös
Fokus
Talousfokus, VerotusfokusFokus
Arvonlisäverotus
Auvo Nieminen, Leena Äärilä, Raimo Anttila, Mika Jokinen
180,00 €
JuridiikkafokusFokus
Verkkokirjahylly
Fokus
Fokus
Talousjohtaminen
Jukka Pellinen