Sulje tulostustila

Päivitämme verkkopalvelua tänään 23.10. klo 18:30 alkaen. Päivityksen aikana voi esiintyä käyttökatkoja.

Kirjaudu

Yritysverotus I-II

 Olli Nykänen,  Janne Juusela,  Tomi Viitala,  Kari S. Tikka,  Janne Juusela,  Olli Nykänen,  Tomi Viitala,  Kari S. Tikka

päivitetty 26.9.2017

Fokus Yritysverotus käsittelee selkeästi ja kattavasti yritysverotuksen rakennetta sekä sen erityiskysymyksiä. Keskeisiä aiheita ovat mm.
- tulon veronalaisuus ja menon vähennyskelpoisuus
- korkojen vähentäminen
- jaksottamisongelmat
- osinkoverotus
- konserniverotus
- yritysjärjestelyjen verotus
- verotusmenettely.  

Digitaalisessa, jatkuvasti päivitettävässä teoksessa selvitetään yleisten verotusperiaatteiden lisäksi erilaisia verosuunnittelumahdollisuuksia. Lainsäädännön ohella yritysverotuksen sääntelyssä on tärkeä merkitys erityisesti korkeimman hallinto-oikeuden antamilla ennakkopäätöksillä ja Verohallinnon ohjeilla, joita kommentoidaan teoksessa. Tilaamalla teoksen saat käyttöösi myös kyseisen aihealueen ajankohtaiskatsauksen ja uutiset.

Normaalihinta sisältää yhden henkilökohtaisen käyttöoikeuden teokseen vuodeksi.

Fokuksessa:Talousfokus, Verotusfokus

TilaaKokeile veloituksetta
Mikä on Fokus? Fokus on kattava valikoima digitaalisia teoksia juridiikan, talouden ja verotuksen aihealueilta. Fokus-teoksia päivitetään lainsäädännön muutosten mukaisesti – voit siis luottaa siihen, että saat aina tuoreimman tiedon. Teosten sisällöstä ja ajantasaisuudesta vastaavat omien aihealueidensa johtavat asiantuntijat. Fokus-teokset ovat käytettävissäsi aina, kun sinulla on verkkoyhteys, millä tahansa päätelaitteella. Fokuksen käytöstä maksat vuosilisenssin. Hintaan vaikuttavat tilattujen teosten ja palvelun käyttäjien määrä.
Katso myös
Fokus
Talousfokus, Verotusfokus
Arvonlisäverotus
Auvo Nieminen, Raimo Anttila, Leena Äärilä, Mika Jokinen, Mika Jokinen, Auvo Nieminen, Raimo Anttila
165,00 €
Juridiikkafokus