Sulje tulostustila
Kirjaudu

Palkkahallinto

 Mauri Saarinen,  Johanna Aholainen,  Outi Anttila,  Reija Jääskeläinen,  Tiina Korhonen,  Jari Murto,  Tomi Peltomäki,  Esko Salo,  Susanna Siitonen

päivitetty 17.1.2017

Fokus Palkkahallinto kattaa palkkahallinnon osa-alueet palkan määräytymisen perusteista ennakonpidätykseen, työajan järjestämiseen sekä yli- ja lisätyökorvausten laskemiseen.

Teoksen tiedot perustuvat voimassa oleviin työ- ja verolakeihin, yleisiin työehtosopimuksiin ja oikeuskäytäntöön. Mukana on lukuisia esimerkkejä korkeimman oikeuden, korkeimman hallinto-oikeuden, työtuomioistuimen, unionin tuomioistuimen ja työneuvoston päätös- ja lausuntokokoelmista. Jotkut säännöt perustuvat vakiintuneen oikeustieteen kannanottoihin.

Palkkahallinto on erinomainen opas yritysten ja yhteisöjen palkkahallinnosta vastaaville henkilöille, talouspäälliköille, henkilöstöpäälliköille, työsuhdeasiainhoitajille ja palkanlaskijoille. Palkkahallinnollisiin ongelmiinsa apua saavat myös yritysten luottamushenkilöt ja työsuojeluvaltuutetut. 

Teosta päivittää VT, AA, LL.M. (EY-oikeus), Fachanwalt für Arbeitsrecht (Deutsche Anwalt Akademie) Mauri Saarinen. Hänellä on pitkä ja monipuolinen kokemus työ- ja sosiaalioikeuden alalta. Saarinen toimii asianajotehtäviensä ohella kouluttajana erilaisilla yksityisen ja julkisen sektorin koulutusorganisaatioiden kursseilla.

Fokuksessa:Talousfokus, Verotusfokus

TilaaKokeile veloituksetta
Mikä on Fokus? Fokus on kattava valikoima digitaalisia teoksia juridiikan, talouden ja verotuksen aihealueilta. Fokus-teoksia päivitetään lainsäädännön muutosten mukaisesti – voit siis luottaa siihen, että saat aina tuoreimman tiedon. Teosten sisällöstä ja ajantasaisuudesta vastaavat omien aihealueidensa johtavat asiantuntijat. Fokus-teokset ovat käytettävissäsi aina, kun sinulla on verkkoyhteys, millä tahansa päätelaitteella. Fokuksen käytöstä maksat vuosilisenssin. Hintaan vaikuttavat tilattujen teosten ja palvelun käyttäjien määrä.
Katso myös
Fokus
Talousfokus, Verotusfokus
Arvonlisäverotus
Auvo Nieminen, Raimo Anttila, Leena Äärilä, Mika Jokinen
165,00 €
Juridiikkafokus