Sulje tulostustila
Kirjaudu

Yritysrahoitus

 Jarmo Leppiniemi,  Sari E Lounasmeri

päivitetty 18.12.2019

Fokus Yritysrahoituksessa professori Jarmo Leppiniemi ja toimitusjohtaja Sari Lounasmeri tarkastelevat yritysrahoituksen vaatimuksia ja suunnittelumahdollisuuksia. Vaihtoehtojen monipuolistuessa ja nopeutuessa yrityksen informaatioyhteyksien merkitys on merkittävästi kasvanut. Myös seurannan tehostamisen tärkeys on kasvanut, marginaalien supistuessa virheiden vaikutukset ja korjaamisen vaikeus ovat korostuneet. EU-sopimuksen solmiminen on nopeassa tahdissa muuttanut rahoitusympäristöä ja sitä koskevaa sääntelyä.     

Välinetiedon lisäksi tiedon tarve markkinoiden eri osien sääntelystä on käynyt ilmeiseksi. Lainsäätäjä on delegoinut ohjeiden ja määräysten antamista sekä valvontavastuuta monelle taholle. Markkinoilla on myös itsesääntelyä. Teoksessa kerrotaan mm. Fivan määräyksistä, eri ministeriöiden alaisista erityisrahoituslähteistä sekä markkinapaikkojen omista normeista ja tulkinnoista. Digitaalinen teos on päivitystensä ansiosta aina ajantasainen. Tilaamalla teoksen saat käyttöösi myös kyseisen aihealueen ajankohtaiskatsauksen ja uutiset.

Fokuksessa:Talousfokus

TilaaKokeile veloituksetta
Mikä on Fokus? Fokus on kattava valikoima digitaalisia teoksia juridiikan, talouden ja verotuksen aihealueilta. Fokus-teoksia päivitetään lainsäädännön muutosten mukaisesti – voit siis luottaa siihen, että saat aina tuoreimman tiedon. Teosten sisällöstä ja ajantasaisuudesta vastaavat omien aihealueidensa johtavat asiantuntijat. Fokus-teokset ovat käytettävissäsi aina, kun sinulla on verkkoyhteys, millä tahansa päätelaitteella. Fokuksen käytöstä maksat vuosilisenssin. Hintaan vaikuttavat tilattujen teosten ja palvelun käyttäjien määrä.
Katso myös
Fokus
Talousfokus, VerotusfokusFokus
Arvonlisäverotus
Auvo Nieminen, Leena Äärilä, Raimo Anttila, Mika Jokinen
180,00 €
JuridiikkafokusFokus
Verkkokirjahylly
Fokus
Fokus
Talousjohtaminen
Jukka Pellinen