Sulje tulostustila

KVL:n ennakkoratkaisut tuloverotuksessa

 Tero Särkikangas

päivitetty 1.1.2017

Fokus KVL:n ennakkoratkaisut tuloverotuksesta  on kommentaari, missä Tero Särkikangas avaa kommenteillaan keskusverolautakunnan tuloverotusta koskevia ennakkoratkaisuja ja niiden perusteita. Teoksessa on KVL:n julkaistut ennakkoratkaisut sekä KHO:n KVL:n ratkaisuihin antamat päätökset vuodesta 2011 alkaen. Uusia tapauksia lisätään säännöllisesti.  
 
Teoksessa niukasti kirjoitetut ratkaisut on avattu selventävästi. Teos on erittäin hyödyllinen muun muassa veroasiantuntijoille.

Fokuksessa:Verotusfokus

TilaaKokeile veloituksetta
Mikä on Fokus? Fokus on kattava valikoima digitaalisia teoksia juridiikan, talouden ja verotuksen aihealueilta. Fokus-teoksia päivitetään lainsäädännön muutosten mukaisesti – voit siis luottaa siihen, että saat aina tuoreimman tiedon. Teosten sisällöstä ja ajantasaisuudesta vastaavat omien aihealueidensa johtavat asiantuntijat. Fokus-teokset ovat käytettävissäsi aina, kun sinulla on verkkoyhteys, millä tahansa päätelaitteella. Fokuksen käytöstä maksat vuosilisenssin. Hintaan vaikuttavat tilattujen teosten ja palvelun käyttäjien määrä.
Katso myös
Fokus
Talousfokus, Verotusfokus
Arvonlisäverotus
Auvo Nieminen, Raimo Anttila, Leena Äärilä, Mika Jokinen
165,00 €
Juridiikkafokus