Sulje tulostustila
Kirjaudu

Verotus-lehden arkisto

päivitetty 13.11.2019

Verotus-lehti on veroalan ammattijulkaisu, joka ilmestyy viisi kertaa vuodessa. Verotus-lehdessä kirjoittajina ovat verotuksen parhaat asiantuntijat, jotka selvittävät mm. yritysverotuksen, arvonlisäverotuksen, henkilöverotuksen, perintö- ja lahjaverotuksen, varainsiirtoverotuksen ja kiinteistöveron muutoksia ja tulkintoja. Lehdessä julkaistaan lisäksi IFRS-palstaa, kansainvälisten veroasioiden palstaa, EU-uutisia ja kommentoidaan KHO:n veroratkaisuja. Lehden sisältö on objektiivista asiatietoa.    

Verotus-lehden sähköinen arkisto kattaa uusimpien lehtien sisällysluettelot, artikkeleiden lyhennelmät ja lehden 12 kuukautta vanhempien numeroiden pdf-versiot vuodesta 2007 alkaen. Lehtien selaaminen arkistossa on vaivatonta ja tiedonhaku helppoa ja nopeaa hakutoimintojen, asiasanojen ja linkitysten vuoksi.

Fokuksessa:Verotusfokus

TilaaKokeile veloituksetta
Mikä on Fokus? Fokus on kattava valikoima digitaalisia teoksia juridiikan, talouden ja verotuksen aihealueilta. Fokus-teoksia päivitetään lainsäädännön muutosten mukaisesti – voit siis luottaa siihen, että saat aina tuoreimman tiedon. Teosten sisällöstä ja ajantasaisuudesta vastaavat omien aihealueidensa johtavat asiantuntijat. Fokus-teokset ovat käytettävissäsi aina, kun sinulla on verkkoyhteys, millä tahansa päätelaitteella. Fokuksen käytöstä maksat vuosilisenssin. Hintaan vaikuttavat tilattujen teosten ja palvelun käyttäjien määrä.
Katso myös
Fokus
Talousfokus, VerotusfokusFokus
Arvonlisäverotus
Auvo Nieminen, Leena Äärilä, Raimo Anttila, Mika Jokinen
180,00 €
JuridiikkafokusFokus
Verkkokirjahylly
Fokus
Fokus
Talousjohtaminen
Jukka Pellinen