Sulje tulostustila

Terveysjuridiikka

 Lasse Lehtonen,  Mirva Lohiniva-Kerkelä,  Irma Pahlman

päivitetty 20.10.2017

Fokus Terveysjuridiikka esittelee käytännönläheisesti terveydenhuollon keskeisen lainsäädännön ja sen soveltamisen merkittävimpien oikeustapausten avulla. Teos tarjoaa terveydenhuollossa työskentelevälle oivallisen ja helppokäyttöisen työkalun. Terveysjuridiikka on hyödyllinen alueen koulutuksessa sekä opettajien että opiskelijoiden tukena ja opiskelumateriaalina.      

Terveysjuridiikan käsittelemiä kokonaisuuksia ovat muun muassa julkisen ja yksityisen terveydenhuollon järjestämistä koskeva lainsäädäntö, terveydenhuollon ammattihenkilöitä koskevat säädökset, potilaan oikeudet ja potilasasiakirjat, salassapito ja tietosuoja terveydenhuollon toimijoiden näkökulmasta sekä oikeusturva ja vahingonkorvausasiat.

Fokuksessa:Juridiikkafokus

TilaaKokeile veloituksetta
Mikä on Fokus? Fokus on kattava valikoima digitaalisia teoksia juridiikan, talouden ja verotuksen aihealueilta. Fokus-teoksia päivitetään lainsäädännön muutosten mukaisesti – voit siis luottaa siihen, että saat aina tuoreimman tiedon. Teosten sisällöstä ja ajantasaisuudesta vastaavat omien aihealueidensa johtavat asiantuntijat. Fokus-teokset ovat käytettävissäsi aina, kun sinulla on verkkoyhteys, millä tahansa päätelaitteella. Fokuksen käytöstä maksat vuosilisenssin. Hintaan vaikuttavat tilattujen teosten ja palvelun käyttäjien määrä.
Katso myös
Fokus
Talousfokus, Verotusfokus
Arvonlisäverotus
Auvo Nieminen, Raimo Anttila, Leena Äärilä, Mika Jokinen
165,00 €
Juridiikkafokus