Sulje tulostustila
Kirjaudu

Kansainvälinen verotus

 Marjaana Helminen

päivitetty 13.2.2020

Kansainvälinen verotus aiheuttaa helposti tulkintaongelmia. Kansainväliset tilanteet saattavat saada aikaan myös monenkertaista verotusta. Kansainvälisessä verotuksessa ovatkin keskeisiä normit, joiden tarkoituksena on estää monenkertainen verotus. Toisaalta kansainväliset operaatiot saattavat mahdollistaa verotuksen täydellisen tai osittaisen välttämisen. Kansainväliseen verotukseen liittyy siksi myös normeja, joilla pyritään rajoittamaan veropakoa.     

Fokus Kansainvälinen verotus antaa käytännönläheisen vastauksen mm. siihen, miten ja milloin kansainvälistä monenkertaista verotusta syntyy ja miten sitä poistetaan, mikä on asuinvaltion ja kotipaikan vaikutus verotukseen ja miten verotetaan ulkomaisia työtuloja, eläkkeitä, varallisuutta, perintöjä ja lahjoja. Tilaamalla teoksen saat käyttöösi myös kyseisen aihealueen ajankohtaiskatsauksen ja uutiset.

Fokuksessa:Verotusfokus

TilaaKokeile veloituksetta
Mikä on Fokus? Fokus on kattava valikoima digitaalisia teoksia juridiikan, talouden ja verotuksen aihealueilta. Fokus-teoksia päivitetään lainsäädännön muutosten mukaisesti – voit siis luottaa siihen, että saat aina tuoreimman tiedon. Teosten sisällöstä ja ajantasaisuudesta vastaavat omien aihealueidensa johtavat asiantuntijat. Fokus-teokset ovat käytettävissäsi aina, kun sinulla on verkkoyhteys, millä tahansa päätelaitteella. Fokuksen käytöstä maksat vuosilisenssin. Hintaan vaikuttavat tilattujen teosten ja palvelun käyttäjien määrä.
Katso myös
Fokus
Talousfokus, VerotusfokusFokus
Arvonlisäverotus
Auvo Nieminen, Leena Äärilä, Raimo Anttila, Mika Jokinen
180,00 €
JuridiikkafokusFokus
Verkkokirjahylly
Fokus
Fokus
Talousjohtaminen
Jukka Pellinen