Sulje tulostustila
Kirjaudu

Esimiehen työoikeus

 Harri Hietala,  Keijo Kaivanto,  Elisa Valvisto

päivitetty 16.10.2018

Esimiehen työoikeus neuvoo, miten työlainsäädäntöä sovelletaan käytännössä ja kuinka henkilöstöasioissa on viisainta toimia. Digitaalinen, päivitettävä hakuteos on jaettu selkeisiin osiin, jotka kattavat koko työsuhteen elinkaaren rekrytoinnista työsuhteen päättymiseen. Aina ajantasainen teos sopii henkilöstöalan ammattilaisille ja käytännön esimiestyötä tekeville.  

Teos on aiemmin ilmestynyt samansisältöisenä nimellä Esimiehen käsikirja. Jos olet ollut Esimiehen käsikirjan käyttäjä, voit käyttää samoja tunnuksia kirjautuaksesi sisään Fokus-palveluun.

Fokuksessa:Juridiikkafokus

TilaaKokeile veloituksetta
Mikä on Fokus? Fokus on kattava valikoima digitaalisia teoksia juridiikan, talouden ja verotuksen aihealueilta. Fokus-teoksia päivitetään lainsäädännön muutosten mukaisesti – voit siis luottaa siihen, että saat aina tuoreimman tiedon. Teosten sisällöstä ja ajantasaisuudesta vastaavat omien aihealueidensa johtavat asiantuntijat. Fokus-teokset ovat käytettävissäsi aina, kun sinulla on verkkoyhteys, millä tahansa päätelaitteella. Fokuksen käytöstä maksat vuosilisenssin. Hintaan vaikuttavat tilattujen teosten ja palvelun käyttäjien määrä.
Katso myös
Fokus
Talousfokus, VerotusfokusFokus
Arvonlisäverotus
Auvo Nieminen, Leena Äärilä, Raimo Anttila, Mika Jokinen
175,00 €
JuridiikkafokusFokus
Verkkokirjahylly
Fokus
Fokus
Talousjohtaminen
Jukka Pellinen