Sulje tulostustila
Kirjaudu

Työoikeus

 Mikko Nyyssölä,  Johan Åström,  Markus Äimälä

päivitetty 17.12.2019

Fokus Työoikeus on kattava, käytännönläheinen ja jatkuvien päivitystensä ansiosta aina ajantasainen teos työlainsäädännöstä ja siihen kiinteästi liittyvästä sosiaalilainsäädännöstä. Perinteisten työsopimusoikeudellisten kysymysten ohella teoksessa tarkastellaan kaikilla työpaikoilla vastaan tulevia asioita, kuten tasa-arvo, työympäristö ja työntekijöiden osallistuminen. Teoksessa on huomioitu myös ulkomaista työntekijää Suomessa koskeva erityissääntely. Fokus Työoikeus on tietolähde jokaiselle työnantajalle, henkilöstö- ja palkkahallinnon ammattilaiselle sekä lakimiehelle. Teoksessa on myös henkilöstöhallinnon ilmoitus- ja sopimusmalleja ja lomakkeita.  

Teoksen tekijät ovat Markus Äimälä (lakiasiainjohtaja, Elinkeinoelämän keskusliitto), Mikko Nyyssölä (lainopillinen asiamies, Elinkeinoelämän keskusliitto) ja Johan Åström (asiantuntija, Elinkeinoelämän keskusliitto).

Fokuksessa:Juridiikkafokus, Talousfokus

TilaaKokeile veloituksetta
Mikä on Fokus? Fokus on kattava valikoima digitaalisia teoksia juridiikan, talouden ja verotuksen aihealueilta. Fokus-teoksia päivitetään lainsäädännön muutosten mukaisesti – voit siis luottaa siihen, että saat aina tuoreimman tiedon. Teosten sisällöstä ja ajantasaisuudesta vastaavat omien aihealueidensa johtavat asiantuntijat. Fokus-teokset ovat käytettävissäsi aina, kun sinulla on verkkoyhteys, millä tahansa päätelaitteella. Fokuksen käytöstä maksat vuosilisenssin. Hintaan vaikuttavat tilattujen teosten ja palvelun käyttäjien määrä.
Katso myös
Fokus
Talousfokus, VerotusfokusFokus
Arvonlisäverotus
Auvo Nieminen, Leena Äärilä, Raimo Anttila, Mika Jokinen
180,00 €
JuridiikkafokusFokus
Verkkokirjahylly
Fokus
Fokus
Talousjohtaminen
Jukka Pellinen