Sulje tulostustila

Sukupolvenvaihdoksen verotus

 Janne Juusela,  Sami Tuominen

päivitetty 15.9.2017

Fokus Sukupolvenvaihdoksen verotuksessa Janne Juusela ja Sami Tuominen käsittelevät kattavasti sukupolvenvaihdoksen eri toteuttamistapojen veroseuraamukset luopujan, jatkajan ja kohdeyrityksen kannalta. Teoksessa huomioidaan sekä eri yritysmuotojen että maa- ja metsätilan sukupolvenvaihdoksen verotus. Lukuisat esimerkit ja oikeustapaukset tekevät teoksesta käytännönläheisen apuvälineen sukupolvenvaihdoksen verosuunnitteluun.    

Fokus Sukupolvenvaihdoksen verotus soveltuu asianajajille, tilintarkastajille, oikeuslaitoksen palveluksessa työskenteleville, veroviranomaisille ja muille verotuksen ammattilaisille.

Fokuksessa:Verotusfokus

TilaaKokeile veloituksetta
Mikä on Fokus? Fokus on kattava valikoima digitaalisia teoksia juridiikan, talouden ja verotuksen aihealueilta. Fokus-teoksia päivitetään lainsäädännön muutosten mukaisesti – voit siis luottaa siihen, että saat aina tuoreimman tiedon. Teosten sisällöstä ja ajantasaisuudesta vastaavat omien aihealueidensa johtavat asiantuntijat. Fokus-teokset ovat käytettävissäsi aina, kun sinulla on verkkoyhteys, millä tahansa päätelaitteella. Fokuksen käytöstä maksat vuosilisenssin. Hintaan vaikuttavat tilattujen teosten ja palvelun käyttäjien määrä.
Katso myös
Fokus
Talousfokus, Verotusfokus
Arvonlisäverotus
Auvo Nieminen, Raimo Anttila, Leena Äärilä, Mika Jokinen
165,00 €
Juridiikkafokus