Sulje tulostustila

KKO:n ratkaisut kommentein

 Pekka Timonen

päivitetty 26.9.2017

KKO:n ratkaisut kommentein -teoksessa jokaisen ratkaisun yhteydessä on asiantuntijan kommentti sekä viittaukset aiempaan oikeuskäytäntöön ja keskeiseen oikeuskirjallisuuteen. Lisäksi teos sisältää laajan asia- ja oikeustapaushakemiston.  

Kustakin oikeudenalasta vastaa oma osastovastaava. Kaikki osastovastaavat ovat oikeustieteen tohtoreita, omien oikeudenalojensa tunnustettuja huippunimiä. Teoksen kirjoittajakuntaan kuuluu myös muita asiantuntijoita, jotka osastovastaavat ovat kutsuneet kommentoimaan yksittäisiä tapauksia. 


Nyt KKO:n ratkaisut kommentein löytyy myös Alma Talent Pron Fokus-palvelusta digitaalisena teoksena. Teokseen päivitetään uusimmat kommentit kahdesti vuodessa, uuden painetun niteen ilmestyessä. Uusimmat kommentoidut ratkaisut ovat siis käytettävissäsi aina ilman erillistä uusintatilausta, kun hankit käyttöösi digitaalisen KKO:n ratkaisut kommentein -Fokus-teoksen. Tilattuasi teoksen pääset lukemaan sitä osoitteessa <a href="http://fokus.almatalent.fi" target="blank">http://fokus.almatalent.fi</a>.

Alma Talent Pron Fokus-palvelu (fokus.almatalent.fi) sisältää 40 digitaalista teosta juridiikan, taloushallinnon ja verotuksen aihealueilta. Suomen johtavat asiantuntijat päivittävät teoksia jatkuvasti lainsäädännössä ja oikeuskäytännössä tapahtuneiden muutosten mukaan. Palvelusta voit valita käyttöösi sinulle olennaisimmat teokset.

Fokuksessa:Juridiikkafokus

TilaaKokeile veloituksetta
Mikä on Fokus? Fokus on kattava valikoima digitaalisia teoksia juridiikan, talouden ja verotuksen aihealueilta. Fokus-teoksia päivitetään lainsäädännön muutosten mukaisesti – voit siis luottaa siihen, että saat aina tuoreimman tiedon. Teosten sisällöstä ja ajantasaisuudesta vastaavat omien aihealueidensa johtavat asiantuntijat. Fokus-teokset ovat käytettävissäsi aina, kun sinulla on verkkoyhteys, millä tahansa päätelaitteella. Fokuksen käytöstä maksat vuosilisenssin. Hintaan vaikuttavat tilattujen teosten ja palvelun käyttäjien määrä.
Katso myös
Fokus
Talousfokus, Verotusfokus
Arvonlisäverotus
Auvo Nieminen, Raimo Anttila, Leena Äärilä, Mika Jokinen
165,00 €
Juridiikkafokus