Sulje tulostustila
Kirjaudu

Tilinpäätöksen tulkinta

 Jarmo Leppiniemi,  Raili Leppiniemi,  Timo Kaisanlahti

päivitetty 28.3.2017

Jarmo ja Raili Leppiniemen Fokus Tilinpäätöksen tulkinta kertoo, mihin tilinpäätöstä luettaessa kannattaa kiinnittää huomiota. Teoksessa tutkitaan, millaisia signaaleja tilinpäätösratkaisu voi antaa ulkopuoliselle lukijalle ja miten yksittäisiä tietoja yhdistelemällä tuloslaskelmasta, taseesta ja liitetiedoista saadaan uutta tietoa yrityksestä. Tilinpäätöstä tarkastellaan kahdesta näkökulmasta: toisaalta lukijan ja analysoijan kannalta, toisaalta tilinpäätöksestä vastaavan kannalta.   

Teoksessa tilinpäätös käydään erä erältä läpi ja näytetään esimerkkien avulla, mihin kannattaa kiinnittää huomiota ja mitä huomiot kertovat yrityksestä. Samoin paneudutaan siihen, mitä lukija saa toimintakertomuksesta selville sekä miten tunnuslukuja analysoidaan.

Fokuksessa:Talousfokus

TilaaKokeile veloituksetta
Mikä on Fokus? Fokus on kattava valikoima digitaalisia teoksia juridiikan, talouden ja verotuksen aihealueilta. Fokus-teoksia päivitetään lainsäädännön muutosten mukaisesti – voit siis luottaa siihen, että saat aina tuoreimman tiedon. Teosten sisällöstä ja ajantasaisuudesta vastaavat omien aihealueidensa johtavat asiantuntijat. Fokus-teokset ovat käytettävissäsi aina, kun sinulla on verkkoyhteys, millä tahansa päätelaitteella. Fokuksen käytöstä maksat vuosilisenssin. Hintaan vaikuttavat tilattujen teosten ja palvelun käyttäjien määrä.
Katso myös
Fokus
Talousfokus, VerotusfokusFokus
Arvonlisäverotus
Auvo Nieminen, Leena Äärilä, Raimo Anttila, Mika Jokinen
180,00 €
JuridiikkafokusFokus
Verkkokirjahylly
Fokus
Fokus
Talousjohtaminen
Jukka Pellinen