Sulje tulostustila
Kirjaudu

Liikekirjanpito

 Jarmo Leppiniemi,  Timo Kaisanlahti

päivitetty 30.1.2020

Fokus Liikekirjanpito on kattava hakuteos kirjanpitolain säännöksistä, viranomaisten ohjeista ja käytännön sovelluksista. Teoksessa käsitellään mm. liiketapahtumien kirjauksia, julkisuus- ja veronäkökohtia sekä tilinpäätösanalyyseja.    

Teoksessa käsitellään mm. oman pääoman kirjauksia (esim. osakepääoman korotus ja osingonjakokirjaukset) ja rahoitustoimintojen kirjauksia (factoringluotto, asiakasvarat ym.), kurssierojen käsittelyä ja hankintamenon jaksotusta. Tase, tuloslaskelma, rahoituslaskelma ja liitetiedot sekä toimintakertomus käsitellään omina lukuinaan. Lisäksi selvitetään, mitä poikkeuksia ja helpotuksia tilinpäätöksessä on sallittu pienille yrityksille.

Digitaalinen teos päivittyy jatkuvasti. Teoksen kirjoittajat professori Jarmo Leppiniemi ja OTT, KTM Timo Kaisanlahti huomioivat teoksen päivittämisessä lainsäädännön muutosten lisäksi kirjanpitolautakunnan yleisohjeiden, lausuntojen ja päätösten vaikutuksen. Teos sisältää myös Fokus KILAn ratkaisut. Fokus KILAn ratkaisut sisältää kirjanpitolautakunnan ja kirjanpitolautakunnan kuntajaoston yleisohjeet, lausunnot ja päätökset.

Fokuksessa:Talousfokus

TilaaKokeile veloituksetta
Mikä on Fokus? Fokus on kattava valikoima digitaalisia teoksia juridiikan, talouden ja verotuksen aihealueilta. Fokus-teoksia päivitetään lainsäädännön muutosten mukaisesti – voit siis luottaa siihen, että saat aina tuoreimman tiedon. Teosten sisällöstä ja ajantasaisuudesta vastaavat omien aihealueidensa johtavat asiantuntijat. Fokus-teokset ovat käytettävissäsi aina, kun sinulla on verkkoyhteys, millä tahansa päätelaitteella. Fokuksen käytöstä maksat vuosilisenssin. Hintaan vaikuttavat tilattujen teosten ja palvelun käyttäjien määrä.
Katso myös
Fokus
Talousfokus, VerotusfokusFokus
Arvonlisäverotus
Auvo Nieminen, Leena Äärilä, Raimo Anttila, Mika Jokinen
180,00 €
JuridiikkafokusFokus
Verkkokirjahylly
Fokus
Fokus
Talousjohtaminen
Jukka Pellinen