Sulje tulostustila
Kirjaudu

IFRS-raportointi

 Virpi K Haaramo,  Sirkku Palmuaro,  Elina A Peill,  Elina Peill

päivitetty 13.1.2020

IFRS-standardeja sovelletaan Suomessa ja muualla EU:ssa kaikkien julkisesti noteerattujen yhtiöiden konsernitilinpäätöksissä. Myös globaalisti IFRS on laajasti käytössä oleva tilinpäätösraportointistandardisto ja monen paikallisen lainsäädännön perusta. Fokus IFRS-raportointi on kattava tietolähde koko IFRS-kenttään. Se lähestyy aihetta selkeästi asiakokonaisuuksien kautta, mikä helpottaa tiedon hyödyntämistä käytännön työssä. 
 
Fokus IFRS-raportointi avaa IFRS-normiston yksityiskohtia ja antaa esimerkkejä sen soveltamisesta. Nopean yleiskuvan kunkin osion merkittävimmistä kysymyksistä saat Fokus –yhteenvedoista osioiden alussa. Teoksen avulla voi hahmottaa myös IFRS-standardien keskeisiä eroja Suomen kirjanpitolain vaatimuksiin verrattuna. Tämän teoksen ylläpitäjät ovat IFRS-standardien vaatimusten käytännön soveltamisen huippuasiantuntijoita Suomessa.
 
Teos kattaa kaikki IASB:n julkaisemat IFRS/IAS-standardit ja niiden tulkintaohjeet. Tilaamalla teoksen saat käyttöösi myös kyseisen aihealueen ajankohtaiskatsaukset ja uutiset.

Fokuksessa:Talousfokus

TilaaKokeile veloituksetta
Mikä on Fokus? Fokus on kattava valikoima digitaalisia teoksia juridiikan, talouden ja verotuksen aihealueilta. Fokus-teoksia päivitetään lainsäädännön muutosten mukaisesti – voit siis luottaa siihen, että saat aina tuoreimman tiedon. Teosten sisällöstä ja ajantasaisuudesta vastaavat omien aihealueidensa johtavat asiantuntijat. Fokus-teokset ovat käytettävissäsi aina, kun sinulla on verkkoyhteys, millä tahansa päätelaitteella. Fokuksen käytöstä maksat vuosilisenssin. Hintaan vaikuttavat tilattujen teosten ja palvelun käyttäjien määrä.
Katso myös
Fokus
Talousfokus, VerotusfokusFokus
Arvonlisäverotus
Auvo Nieminen, Leena Äärilä, Raimo Anttila, Mika Jokinen
180,00 €
JuridiikkafokusFokus
Verkkokirjahylly
Fokus
Fokus
Talousjohtaminen
Jukka Pellinen