Sulje tulostustila
Kirjaudu

IFRS-raportointi

 Virpi Haaramo,  Sirkku Palmuaro,  Elina Peill

päivitetty 18.7.2017

IFRS-standardeja sovelletaan Euroopan unionissa julkisesti noteerattujen yhtiöiden  konsernitilinpäätöksissä. Fokus IFRS-raportointi on kattava käsikirja koko IFRS-kentästä. Se lähestyy aihetta selkeästi asiakokonaisuuksien kautta, mikä helpottaa kirjan hyödyntämistä käytännön työssä.  

Fokus IFRS-raportointi avaa IFRS-normiston yksityiskohtia ja antaa esimerkkejä sen soveltamisesta. Se kuvaa IFRS-standardien vaatimuksia sekä yksinkertaisesti että kattavasti ja valottaa IFRS-standardien keskeisiä eroja Suomen kirjanpitolain vaatimuksiin.  

Teos sisältää kaikki IASB:n julkaisemat IAS/IFRS-standardit ja niiden tulkintaohjeet. Tilaamalla teoksen saat käyttöösi myös kyseisen aihealueen ajankohtaiskatsauksen ja uutiset.

Fokuksessa:Talousfokus

TilaaKokeile veloituksetta
Mikä on Fokus? Fokus on kattava valikoima digitaalisia teoksia juridiikan, talouden ja verotuksen aihealueilta. Fokus-teoksia päivitetään lainsäädännön muutosten mukaisesti – voit siis luottaa siihen, että saat aina tuoreimman tiedon. Teosten sisällöstä ja ajantasaisuudesta vastaavat omien aihealueidensa johtavat asiantuntijat. Fokus-teokset ovat käytettävissäsi aina, kun sinulla on verkkoyhteys, millä tahansa päätelaitteella. Fokuksen käytöstä maksat vuosilisenssin. Hintaan vaikuttavat tilattujen teosten ja palvelun käyttäjien määrä.
Katso myös
Fokus
Talousfokus, Verotusfokus
Arvonlisäverotus
Auvo Nieminen, Raimo Anttila, Leena Äärilä, Mika Jokinen
165,00 €
Juridiikkafokus