Sulje tulostustila
Kirjaudu

IFRS-raportointi

 Virpi Haaramo,  Sirkku Palmuaro,  Elina Peill

päivitetty 18.9.2018

IFRS-standardeja sovelletaan Euroopan unionissa julkisesti noteerattujen yhtiöiden konsernitilinpäätöksissä. Fokus IFRS-raportointi on kattava käsikirja koko IFRS-kentästä. Se lähestyy aihetta selkeästi asiakokonaisuuksien kautta, mikä helpottaa kirjan hyödyntämistä käytännön työssä.     

Fokus IFRS-raportointi avaa IFRS-normiston yksityiskohtia ja antaa esimerkkejä sen soveltamisesta. Se kuvaa IFRS-standardien vaatimuksia yksinkertaisesti ja kattavasti, ja sen avulla voi hahmottaa IFRS-standardien keskeisiä eroja Suomen kirjanpitolain vaatimuksiin verrattuna. 

Teos sisältää kaikki IASB:n julkaisemat IAS/IFRS-standardit ja niiden tulkintaohjeet. Tilaamalla teoksen saat käyttöösi myös kyseisen aihealueen ajankohtaiskatsaukset ja uutiset.

Fokuksessa:Talousfokus

TilaaKokeile veloituksetta
Mikä on Fokus? Fokus on kattava valikoima digitaalisia teoksia juridiikan, talouden ja verotuksen aihealueilta. Fokus-teoksia päivitetään lainsäädännön muutosten mukaisesti – voit siis luottaa siihen, että saat aina tuoreimman tiedon. Teosten sisällöstä ja ajantasaisuudesta vastaavat omien aihealueidensa johtavat asiantuntijat. Fokus-teokset ovat käytettävissäsi aina, kun sinulla on verkkoyhteys, millä tahansa päätelaitteella. Fokuksen käytöstä maksat vuosilisenssin. Hintaan vaikuttavat tilattujen teosten ja palvelun käyttäjien määrä.
Katso myös
Fokus
Talousfokus, VerotusfokusFokus
Arvonlisäverotus
Auvo Nieminen, Leena Äärilä, Raimo Anttila, Mika Jokinen
169,95 €
JuridiikkafokusFokus
Verkkokirjahylly
Fokus
Fokus
Talousjohtaminen
Jukka Pellinen